RÖR AB i Vistträsk | Home
10
page-template-default,page,page-id-10,eltd-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,borderland-ver-1.5.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_right,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,transparent_content,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Vilka vi är

© Marcel Köppe by www.marcelkoeppe.se

Hos Rörab jobbar Dennis och Mikael och vi är ett företag som jobbar med alla typer av vvs-installationer.

Vi gillar det vi gör och som företag på en liten ort är vi vana med varierande arbetsdagar och nya utmaningar hela tiden. Vi har ett bra välfyllt lager och våra servicebilar är utrustade för att klara dom flesta situationer ute hos våra kunder.

En stor del av våran verksamhet är inriktad på värmepumpar. Installation, service och felsökning mot privatpersoner och företag, försäkringsbolag och tillverkare.


Vi har f-gas certifikat vilket innebär att vi arbetar med tex byte av kompressorer eller felsökning av ej fungerande värmepumpar. Vi är även certifierade värmepumpsinstallatörer enl boverkets krav.

© Marcel Köppe by www.marcelkoeppe.se
Vi vidareutbildar oss ständigt inom branchen och har som mål att alltid utföra allt arbete enligt gällande branschregler och bestämmelser.
Vi vill färdigställa arbeten inom uppsatta tidsramar. Vi värdesätter långvariga samarbeten och ständigt återkommande kunder.